x

Philips PD7022 - Portable DVD-speler met 2 schermen - 7 inch

€ 29,95

Omschrijving

Je geniet in tweevoud van je film-, foto- en muziekcollecties met de Philips PD7022 Portable DVD-speler. Dankzij de dubbele kraakheldere 7 inch beeldschermen biedt deze dvd-speler altijd en overal kijkplezier voor twee. Beide schermen laten dezelfde content zien die je afspeelt van één dvd. Je netvliezen worden verwend met een loepzuivere weergave in breedbeeldformaat. Maar ook je trommelvliezen ontsnappen niet aan de aandacht dankzij krachtige stereospeakers die voor een vol geluid zorgen. Met ondersteuning van film, foto en muziek op DVD en cd hoeft je jezelf nergens meer te vervelen.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Bevestigingsbanden voor hoofdsteun
12v Adapter (Auto)
AV Kabel

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren