x

PEAQ PPS 100 Party Bluetooth Speaker

€ 44,95

Omschrijving

Goede vrienden, goede vibes, goede muziek, goed geluid! Geniet van de beste feestgeluiden met de PEAQ PPS 100 Party Speaker. Uitgerust met 2x20 watt, geeft hij elk feest de beste beats. Met het feestverlichtingseffect brengt het zelfs de grootste feesthaters in de feeststemming. Via bluetooth koppel je bijvoorbeeld je smartphone eenvoudig met de partyspeaker. Een afstand tot 10 meter is mogelijk tussen het eindapparaat en de luidspreker. Dankzij de echte draadloze functie kunnen zelfs twee partyspeakers via Bluetooth met elkaar worden verbonden en op verschillende locaties in de kamer worden geplaatst. Hierdoor wordt het geluid nog beter in de ruimte verdeeld, waardoor optimaal luisterplezier en een feeststemming gegarandeerd zijn. Bovendien ondersteunt de PPS 100 SD- en USB-weergave. De PPS 100 party speaker van PEAQ heeft een 3,5 mm AUX-IN aansluiting, een Type-C oplaadaansluiting en een USB aansluiting met powerbank functie. Zo raakt je smartphone gegarandeerd nooit buiten adem tijdens muziekoverdracht. Via de laadstatusweergave kunt u altijd de actuele batterijstatus van de luidspreker zien en deze tijdig opladen met de meegeleverde oplaadkabel. De behuizing van de Bluetooth-luidspreker beschermt het apparaat tegen waterstralen, dus de luidspreker is een geweldige metgezel voor uitstapjes naar het zwembad of naar het meer.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: USB Oplaadkabel

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop