x

Panasonic TY-CC20W Skype Set

€ 24,95

Omschrijving

Met de Panasonic TY-CC20W houd je contact met je familie en vrienden over Skype, en dit allemaal via je Panasonic televisie. De CC20W beschikt over een slanker, kleiner en stijlvoller design ten opzichte van zijn voorganger en beschikt bovendien over een nog hogere videokwaliteit: 1280 x 720 resolutie met 30 frames per seconde. Met de magnetische klem bevestig je gemakkelijk de Panasonic TY-CC20W aan je VIERA televisie, en de kantelfunctie stelt je er toe in staat om hem op de juiste hoogte af te stellen.

Slank, klein en stijlvol
Ideaal om contact te onderhouden via Skype
1.280 x 720 resolution en 30 frames per seconde.
Handige magnetische klem voor het bevestigen
Kantelfunctie

Conditie: Nieuw

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop