x

Panasonic SDR-SW20 Camcorder

€39,95

Omschrijving

De Panasonic SDR-SW20 is een camcorder die wel van avontuur houdt. Bij elke extreme uitspatting is hij van de partij. Of het nu in het water is of in de sneeuw, in de bergen of in de woestijn. Deze videocamera kan overal tegen. Gaat u lekker snorkelen, neem hem dan vooral mee. De SW20 kan tot 1,5 meter onder water, en legt alles nog steeds met overtuiging vast. Wanneer u even lekker op het strand gaat liggen nagenieten hoeft u zich ook geen zorgen te maken. De SDR-SW20 is stofbestendig. En als klap op de vuurpijl kan hij ook nog tegen een val van maximaal 1,2 meter. Dit komt onder andere door het feit dat de camcorder is uitgerust met een SD-opnamesysteem. Storingen zijn hierdoor tot een minimum beperkt.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
- Oplader
- handleiding
- Bescherm hoes
Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 0,00

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop