x

Panasonic Lumix GX7 Body

€ 199,95

Omschrijving

De DMC-GX7 is een zeer compacte, elegante camera met uitmuntende beeldkwaliteit. Deze premium camera maakt hoge kwaliteit foto's met levensechte details door middel van een uitstekende resolutie en prachtige beeld- en kleurweergave. De nieuw ontwikkelde 16-megapixel Live MOS-sensor en Venus Engine worden ten volle benut. Hierdoor zijn opnames gemaakt bij weinig omgevingslicht en een maximale ISO-gevoeligheid van 25600 verbluffend helder en hebben ze een zeer scherpe resolutie. De DMC-GX7 is bovendien voorzien van geavanceerde ruisonderdrukkingssystemen. Het beheersbare ruisgebied is ongeveer 64x vergroot. Hierdoor kunnen nu grote stukken ruis worden verwijderd die eerder lastig te ontdekken waren. Dit heeft tot resultaat dat er ook 's avonds duidelijke, vloeiende beelden kunnen worden vastgelegd. .

Conditie: gebruikt (zeer goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Acculader
Accu (2x)

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop