x

Panasonic Lumix DMC-G2 + 14-42mm - Zwart

Conditie: gebruikt (nette staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:

-Accu

-Acculader

Garantie: 1 maand

€149,95

Omschrijving

Het G Micro Systeem van Panasonic is nog niet eens zo lang geleden gelanceerd. Toch zijn de opvolgers van de eerste systeemcamera nu al tot in de puntjes geperfectioneerd. De Panasonic Lumix DMC-G2 heeft alle ruimte dat vrij is gekomen door de spiegelloze constructie optimaal benut. Het kantelbare 3 inch LCD-touchscreen heeft Full Time Live View. Hiermee worden de kleinste aanpassingen direct op het scherm weergegeven. Zelfs de handmatige bediening is live te volgen. Diafragma en sluitertijd zijn via een aanraakgevoelige balk te manipuleren. Het Contrast AF systeem werkt ook samen met het touchscreen. Focus en belichting worden automatisch geoptimaliseerd op het gedeelte van het beeld wat je op het scherm aanraakt. De camera laat zich via dit scherm zeer gericht bedienen. Je kan ook kiezen voor de Live View Finder. Het voordeel is dat je alle licht uit je omgeving blokkeert, zodat je zonder afleiding het onderwerp kan zoeken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop