x

Panasonic Lumix DMC-FZ28 Camera

€ 79,95

Omschrijving

De Panasonic Lumix DMC-FZ28 is een ware alleskunner en hierdoor een perfecte all-round camera. Met de 27mm groothoeklens maak je geweldige landschaps- en groepsfoto's. En door de 18x optische zoom haal je objecten in de verste verte eenvoudig dichtbij. De optische beeldstabilisatie in combinatie met de Intelligent auto stand zorgen dat de foto's er keer op keer scherp en onbewogen uitzien. Als je liever zelf de regie in handen neemt voor een creatieve foto of een uitzonderlijke situatie zal de Panasonic Lumix DMC-FZ28 je met al zijn instelmogelijkheden nooit teleurstellen. De Panasonic Lumix DMC-FZ28 is op zijn toekomst voorbereid met High Definition movie en foto functie en daarnaast de Intelligent auto stand. Kortom een alles in een camera.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Acculader
Accu (1x)
Opbergtas
Draagriem
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop