x

Panasonic DMC-TZ3 Camera

€ 29,95

Omschrijving

Deze veelzijdige camera is uitgerust met een 28 groothoek lens en 10 x optische zoom.Tijdens de mooiste reizen is de Traveller makkelijk bij u te dragen door zijn compacte body en lichte gewicht. Het grote overzichtelijke 3.0" LCD scherm maakt fotograferen echt makkelijk. Dit scherm is zeer goed afleesbaar en maakt de mogelijkheid om twee foto's tegelijkertijd te bekijken. Door de royale schermafmetingen en hoge resolutie kunt ook bij het maximale telebereik van de camera alles met uitstekend detail zien.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Accu (1x)
Acculader

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop