x

Originele Samsung 25W Power Adapter met USB-C Kabel 1 Meter 3A Zwart

€ 19,95

€ 32,99

Aantal:

Omschrijving

Met deze Originele Samsung 25W Power Adapter kun je je smartphone smartphone razendsnel, veilig en efficiënt opladen. Deze oplader komt met een 1 meter lange USB-C kabel en ondersteunt Fast Charging technologie, waardoor je batterij door het hoge vermogen binnen een mum van tijd weer vol zit!

Razendsnel opladen
Met deze Originele Samsung 25W Power Adapter worden je toestellen razendsnel opgeladen. De Fast Charge technologie is geschikt voor alle toestellen die snelladen ondersteunen. Hiervoor wordt een 1 meter lange USB-C kabel meegeleverd.

Universeel en compact
De Originele Samsung USB-C Adapter heeft een universele USB-C poort. Hierdoor is de lader niet alleen bruikbaar voor Samsung toestellen, maar ook voor bijvoorbeeld Huawei of OnePlus toestellen met een USB-C aansluiting. Dankzij het compacte formaat van deze Originele Samsung Lader is hij eenvoudig mee te nemen in jouw rugzak of jaszak. Plaats hem simpelweg in een stopcontact en je kan jouw smartphone weer opladen.

Voordelen van de Originele Samsung 25W Adapter met USB-C Kabel:
Origineel Samsung accessoire
USB-C naar USB-C kabel van 1 meter meegeleverd
Ondersteuning voor Fast Charging technologie
Zeer compact en dus eenvoudig mee te nemen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop