x

OPPO Reno - 256GB (6GB) - Ocean Green (Groen)

€ 179,95

Omschrijving

De OPPO Reno brengt jouw creativiteit samen met een innovatief design.

Full-view scherm

Wat het eerste opvalt aan de telefoon is het grote 6.4 inch OLED scherm dat de hele voorkant van het toestel bedekt. De OPPO Reno biedt een unieke kijkervaring als je even rustig achterover een filmpje wil kijken of je favoriete game wil spelen.

Uitklapbare camera

Bij andere toestellen zit er vaak een inham waar de camera geplaatst is, maar daar heeft OPPO wat op bedacht. De camera klapt namelijk uit als je een foto wil maken. Het is daarom mogelijk om de hele voorkant te gebruiken voor het scherm en daarnaast ook selfies te maken met de camera aan de voorkant.

Haarscherpe foto’s

De OPPO Reno beschikt over drie camera’s. Op de achterzijde heb je een camera van 48MP en 5MP. Op de voorkant heb je daarnaast nog een selfie camera van 16MP. Door deze camera’s maak je altijd haarscherpe foto’s. De 48MP camera op de achterzijde beschikt over een portretfunctie en een nacht functie, waardoor je in meerdere situaties perfecte foto’s kan maken.

Veel geheugen

Als je games wil spelen op je mobiel heb je, naast een groot scherm, ook genoeg geheugen nodig. En laat de OPPO Reno nou meer dan genoeg geheugen hebben om jouw favoriete games op te kunnen slaan. Door 6GB aan RAM geheugen en maar liefst 256GB aan ROM hoeft een game nooit te haperen.

Ben jij iemand die graag mooie foto’s maakt, graag een groot scherm heeft of gewoon een hele mooie telefoon wil? Dan is de OPPO Reno iets voor jou!

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: 
Oplader
Doos

Garantie: 3 maanden

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop