x

OPPO Enco Free2 (NIEUW)

€ 79,95

Omschrijving

Ruisonderdrukking op maat gemaakt
Akoestische ingenieurs bij OPPO hebben een innovatief product ontwikkeld dat rekening houdt met het effect dat verschillende oorvormen hebben op ruisonderdrukking voor een echt gepersonaliseerde technologie. OPPO Enco Free2-oordopjes gebruiken een gepersonaliseerd ruisonderdrukkingsalgoritme dat een aangepaste ruisonderdrukkingscurve produceert.

Alles voor jouw persoonlijke rust
OPPO Enco Free2 is uitgerust met een geheel nieuwe drie-core-chip die de manier waarop hij ruisonderdrukking verwerkt, een turbolading geeft. Gepersonaliseerde actieve ruisonderdrukkingstechnologie en de driekernchip kunnen tot 42 dB aan omgevingsgeluid uitschakelen. Of het nu gaat om werk, studie of zakenreizen, OPPO Enco Free2 helpt je om jouw rust terug te krijgen.

Samengesteld met Dynaudio
Het legendarische Deense hifi-bedrijf Dynaudio, opgericht in 1977, heeft hun samenwerking met OPPO uitgebreid om een oortje te creëren dat het natuurlijke geluid van elk instrument netjes reproduceert. Audiofielen met OPPO Enco Free2-oortelefoons zullen genieten van de emoties en verhalen die van elk nummer worden gestreamd.

Gepersonaliseerde geluidsversterking
Naarmate je ouder wordt, neemt de gevoeligheid van jouw oor voor geluid geleidelijk af. OPPO's gepersonaliseerde geluidsversterkingstechnologie compenseert audio op basis van de gevoeligheid van jouw oor, zodat de muziek net zo goed klinkt als ooit.

Transparantiemodus
Wil je naar muziek luisteren zonder te missen wat er om je heen gebeurt? Schakel over naar de transparantiemodus om gesprekken en andere belangrijke geluiden in jouw omgeving te horen.

Triple-Mic Call Ruisonderdrukking
Breng jouw boodschap over, zelfs in rumoerige omgevingen. OPPO Enco Free2 gebruikt drievoudige ruisonderdrukking voor oproepen en een speciaal algoritme om windgeruis te verminderen. Zelfs bij harde wind is jouw stem helder.

Lage latentie voor in-sync audio en video
Ondersteunt Bluetooth® 5.2 low-latency dual-transmissietechnologie, met latentie-optimalisatie op systeemniveau voor gaming die veel meer synchroon loopt en vastlopen, interferentie en verbroken verbindingen voorkomt. Of je nu online video's bekijkt of met vrienden gamet, het geluid is altijd stabiel en helder.

Tot 30 uur afspeeltijd voor muziek
De levensduur van de batterij heeft een grote boost gekregen tot 6,5 uur en 30 uur met behulp van de oplaadcase. Het is mogelijk om in te schakelen en uit te checken.
4 uur muziek luisteren met één keer opladen met ruisonderdrukking
6.5 uur muziek luisteren met één keer opladen met ruisonderdrukking uitgeschakeld
30 uur maximale luistertijd voor muziek met ruisonderdrukking uitgeschakeld
IP54 geclassificeerde stof- en waterbestendigheid
OPPO Enco Free2 is streng ontworpen en gecertificeerd IP54 stof- en waterbestendig. Zorgeloos luisteren tijdens het zweten in de sportschool of spetteren tijdens wandelingen.

Draagdetectie
Je muziek stopt wanneer je je oordopjes eruit haalt en start automatisch weer op als je ze weer indoet.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop