x

Oplaadbaar USB Leeslampje voor Boek met Klem - LED Lamp - Dimbaar - Leeslamp - Klemlamp - Zwart - Kinderen/Volwassenen - Bed/Kinderkamer/Slaapkamer/Studeerkamer - Bureaulamp

€ 12,95

Aantal:

Omschrijving

Wil jij ook in het donker of in de schemering probleemloos kunnen lezen? In de slaapkamer, onderweg of tijdens het studeren: Met deze leeslamp heb je altijd comfortabel licht bij de hand. De sterkte van het warme licht is met een simpele druk op de knop aan te passen naar jouw eigen voorkeur! Door de twee buigbare armen van het leeslampje kun je bovendien het licht goed naar eigen wens verspreiden.

De voordelen van de leeslamp:
✓ Handige bevestigingsklem
✓ Lichtsterkte instelbaar
✓ USB-oplaadbaar (USB-kabel inbegrepen)
✓ Twee buigbare armen om het licht te verspreiden

Verschillende lichtstanden
De leeslamp heeft drie verschillende standen per arm die ieder verschillen in felheid. Hierdoor is leeslamp aan te passen naar de gewenste sterkte! Zo heb jij het beste licht en ondervindt jouw omgeving er geen hinder van.

Handige bevestigingsklem
Dankzij de handige klem kan de leeslamp overal aan bevestigd worden: op je boek of E-reader, maar ook bijvoorbeeld aan de rand van het bed. Ook is de leeslamp stabiel genoeg om op een oppervlak zoals een tafel of nachtkastje neergezet te worden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop