x

Onkyo HT-S3800 Home-Cinema Set

€ 139,95

Omschrijving

Met de Onkyo HT-S3800 komt het geluid van alle kanten. Deze homecinemaset bestaat uit een AV-receiver en een 5.1 speakersysteem. Voor echt surround geluid bij films, series en games plaats je de 5 satellietspeakers voor, naast en achter je. Op de receiver sluit je apparaten zoals je Blu-ray speler, digitale decoder en gameconsole aan. Hierdoor heb je maar 1 kabel nodig naar je televisie. Je luistert naar muziek met de set door een externe speaker aan te sluiten, of een usb stick met liedjes in de receiver te steken. De subwoofer zorgt ervoor dat muziek- en filmgeluiden een krachtige bas hebben.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Onkyo HT-R395 AV receiver
Onkyo HTP-395 5.1 speakerset
Afstandsbediening

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop