x

Olympus SZ-16 - Zwart

€69,95

Omschrijving

De Olympus SZ-16 is dankzij zijn grote zoombereik zeer veelzijdig te gebruiken. Zo haal je met de 24x optische zoom gemakkelijk de verste objecten dichtbij. Maar met hetzelfde gemak stel je al vanaf 40 cm scherp op bijvoorbeeld die schitterende bloem. De gevoelige 16 megapixel CMOS-beeldsensor zorgt ervoor dat je foto's in hoge kwaliteit worden opgeslagen. Voor de cineasten onder ons heeft de Olympus SZ-16 ook genoeg te bieden. Filmen doet hij namelijk in 1080P Full-HD maar ook slow-motion video in 120fps behoort tot de mogelijkheden.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Etui
Doos
Accu (1x)
Acculader

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop