x

Olympus μ 5010 Camera - Licht Blauw

€ 39,95

Omschrijving

De Olympus Mju 5010 wil zich inzetten voor elke situatie die je maar op de foto wil zetten. Het is een compact cameraatje dat grote indruk wil maken. En zeg nu zelf, met 14 megapixels, een groothoeklens met 5x optische zoom en de HD-filmopnamefunctie heeft hij een paar goede kaarten op tafel. Met 14 megapixels zijn de prints geen posterformaat meer te noemen. Je kan rustig in de foto's snijden, zonder dat er maar een pixeltje tevoorschijn komt. Maar waarom zou je digitaal zoomen of bijsnijden, wanneer je gebruik maakt van de groothoeklens met 5x optische zoom. Zoom in om details te voorschijn te halen, of zoom uit tot het groothoek-bereik, om de gehele vriendengroep in één beeld te krijgen. Beter nog, gebruik de ingebouwde panoramafunctie, zodat je zelf geen foto's aan elkaar hoeft te plakken om spectaculaire breedbeeld-opnamen te maken.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
USB Oplaadkabel
AV Kabel
Opberghoes
4GB SDHC card


Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop