x

Olympus E-510 + 14-45mm Spiegelreflex camera

€ 99,95

Omschrijving

Olympus heeft de E-510 voorzien van een eigenschap die tot nu toe nog niet terug te vinden was in een digitale spiegelreflexcamera. Met Live View kunt u namelijk uw onderwerpen direct bepalen op het HyperCrystal LCD. Uniek, u bent voor het vastleggen van uw beelden niet meer alleen aangewezen op het oculair.

10 Megapixel

De E-510 heeft de ingrediënten voor een topcamera. Een nieuwe beeldverwerkingsengine reduceert beeldruis en staat hiermee aan de basis van scherpe en natuurgetrouwe foto's. Voor de opname is een 10 megapixel Live MOS-sensor present. Met een maximale resolutie van 3648 x 2736 pixels maakt u foto's op posterformaat. Om het kostbare CCD van de E-510 te beschermen tegen stof en vuil beschikt de camera over een filter voor stofvermindering.

Beeldstabilisatie

Een meerwaarde die u veel geld gaat besparen is de ingebouwde beeldstabilisator. U bent met deze functie verzekerd van bescherming tegen beeldvervormingen. Lenzen met beeldstabilisators hoeft u niet meer aan te schaffen, dit geld houdt u voortaan in uw zak. Met 28 opnameprogramma's en zeer veel handmatige instellingen kunnen beginners en gevorderden hun lol op. Uw beeldmateriaal kunt u op twee manieren wegschrijven. Zowel xD- als CF-geheugenkaarten vinden een plekje in de E510.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Acculader
Accu (4x)
Cameratas

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop