x

NUX Loop Core Deluxe Bundle

€ 99,95

Omschrijving

Looperpedalen zijn nog steeds erg in trek en dat weet NUX ook. Het merk biedt daarom de NUX Loop Core Deluxe Bundle. Deze bundel bevat niet alleen de uiterst complete NUX Loop Core Deluxe, maar ook de NUX NMP-2. Zo kun je niet alleen fantastische loops opnemen in 24-bit, maar ook naar hartenlust schakelen. Dit is vooral tijdens het spelen erg handig, zeker wanneer je niet eindeloos in één dezelfde loop wil zitten. Deze bundel is dan ook erg geschikt voor bijvoorbeeld live-toepassingen.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop