x

Nintendo Switch Joy-Con Controller paar - Blauw en Neon Geel

€ 59,95

Omschrijving

Dit is de Nintendo Switch Joy-Con Controller paar - Blauw en Neon Geel. Zo kan je bijvoorbeeld Mario Kart of Mario Party spelen met wel 4 spelers op 1 Switch!

De HD-trilfunctie van de Joy-Con zorgt voor een meeslepende game-ervaring die alleen met beeld en geluid niet mogelijk zou zijn.
Stel je eens voor dat de Joy-Con een glas met ijsblokjes is. Dankzij de HD-trilling voel je bij het bewegen van de Joy-Con hoe de ijsblokjes in het glas bewegen.
Een, twee... De HD-vibratie is zo realistisch dat je kunt vertellen hoeveel ijsblokjes er zijn, net alsof je het glas echt in je hand hebt.

Voel de vorm, beweging en afstand
De IR-bewegingscamera van de Joy-Con (R) herkent vormen, bewegingen en het verwijderen van objecten die de camera ziet.
Zo kan hij bijvoorbeeld herkennen of een hand het symbool steen, papier of schaar aangeeft. Met deze nieuwe functie zijn er nu meer invoermogelijkheden beschikbaar dan ooit!

Conditie: zo goed als nieuw (zeer goede staat, geen gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: nvt

Garantie: 3 maanden

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop