x

Nino Percussion NINO-ADJ4-S Moon Rhythm African djembe Small

€ 44,95

Omschrijving

Met de kleine NINO-ADJ4-S djembé kunnen uw kinderen direct aan de slag! Nino Percussion heeft in deze serie gebruik gemaakt van professionele materialen om de kleine djembés een karakteristiek geluid te geven. Zo zijn de slagvellen gemaakt van handgeselecteerde geitenhuid en is de ketel uit een stuk mahoniehout gesneden. Het 8 inch (20.3 cm) vel is bespannen met behulp van hoge kwaliteit PP nylon touwen waardoor een verrassend krachtige sound geproduceerd kan worden. Fraai afgewerkt met handgegraveerde versieringen een een zwarte finish. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Conditie: zo goed als nieuw (zeer goede staat, geen gebruikerssporen)

Meegeleverd: Tas

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop