x

Nikon D5200 Body

€199,95

Omschrijving

De Nikon D5200 is een slimme spiegelreflexcamera met 24,1-megapixel CMOS-sensor en een snelle processor. De combinatie van de gevoelige sensor en krachtige EXPEED 3-beeldverwerker geeft de D5200 een maximale continue opnamesnelheid van 5 fps. Daarnaast is het autofocussysteem is voorzien van 39 scherpstelpunten, waarmee snel en nauwkeurig wordt scherp gesteld. Voor de filmfunctie is er keuze tussen verschillende focusstanden, zoals fulltime-servo-AF (AF-F), waarbij de camera blijft scherpstellen op het onderwerp, ook als dit in beweging is. Het kantelbare 3 inch LCD-scherm maakt het gemakkelijker om ook vanuit minder eenvoudige hoeken te filmen of fotograferen.

Conditie: gebruikt (zeer goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Acculader
Accu (2x)
Tas Canon;)

Garantie: 3 maanden

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 0,00

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop