x

Nikon Coolpix S3600 Camera

€ 49,95

Omschrijving

De Nikon Coolpix S3600 neem je overal makkelijk mee naartoe. De camera is slank en ligt goed in de hand door de ronde afwerkingen. Met het Nikkor-objectief maak je zowel portretten als foto's van veraf. De camera heeft 8x optische zoom en 16x digitale zoom waarmee je bijvoorbeeld ook prachtige landschappen kunt vastleggen. Dankzij een hybride vibratiereductie ben je ook altijd verzekerd van scherpe foto's. Je kunt meteen foto's schieten met de automatische modus, en nadat dat je een foto hebt geschoten ook bewerken met 32 verschillende creatieve effecten. Naast fotograferen kun je ook filmen. De camera filmt in 720p, wat het ideale formaat is voor video's op YouTube. Bekijk je foto's en video's makkelijk terug op het heldere 2,7 inch LCD-scherm, bij zowel fel licht als weinig licht.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Accu EN-EL19
Acculader EH-70P
USB-kabel
Handleiding

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren