x

Nikon Coolpix P500

€ 99,95

Omschrijving

De Nikon Coolpix P500 is een krachtige superzoom-camera met een veelzijdig zoombereik. De 36x optische zoom heeft een kleinbeeldequivalent: 22,5-810mm, waarmee je van ultragroothoek naar supertele gaat. Deze lens bedien je niet alleen via de reguliere zoomknop, maar ook via een zijzoomknop, die je op het objectief zelf kunt vinden. De vloeiende bediening zal je helpen bij het stabiel filmen, net als de vibratiereductie. Nikon heeft de P500 zeven functies tegen onscherpte gegeven. Dit wordt ondersteund door gevoeligheid en snelheid van de camera. De CMOS-beeldsensor van 12,1 megapixels is via de achterzijde belicht, waardoor de gevoeligheid verbetert en ruis afneemt.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
USB Oplaadkabel
Opberghoes
Lensdop
Draagband

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop