x

Nextbase SDV47A Portable DVD-speler

€ 19,95

Omschrijving

De Nextbase SDV-47A draagbare dvdspeler is een regiovrije alleskunner, met onder andere ondersteuning voor mp3, WMA, JPEG, DivX, Vcd en SVcd formaten. Bekijk je dvdfilms onderweg op het 7 inch grote beeldscherm en koppel tot twee hoofdtelefoons aan zodat anderen er geen last van hebben. Een batterijcompartiment voor 6 AA batterijen, een 12V autoadapter of een lichtnetadapter behoort tot de mogelijke energiebronnen. Met RCA in- en uitgangen kun je tevens externe apparatuur aankoppelen, evenals een optische Dolby Digital aansluiting voor hoge kwaliteit geluidsoverdracht.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Afstandsbediening
AC Adapter
Auto Adapter
Hoofdsteun bevestiging
Handleiding
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop