x

Motorola Sound Bluetooth Koptelefoon - MOTO XT 220 BLK - Zwart - Draadloos - 182 x 83 x 190 MM - 24-uur Afspeeltijd - Built-in Microfoon - Noise Cancelling

€ 24,95

Omschrijving

Ben je een echte muziekliefhebber? En wil je 24 uur per dag genieten van je favoriete artiesten en nummers? Dan is de Motorola Sound MOTO XT220 draadloze koptelefoon perfect voor jou! Deze opvouwbare en over-ear hoofdtelefoon heeft een ingebouwde batterij die tot 24 uur meegaat. Daarnaast heeft de Motorola Sound MOTO XT220 een opvouwbaar ontwerp waarmee je gemakkelijk bureauruimte bespaart. De Motorola Sound MOTO XT220 koptelefoon kan gemakkelijk worden opgeborgen in elke tas en is daarom perfect om mee te reizen.

Conditie: Nieuw

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop