x

Morley Bad Horsie 2 Contour Wah-pedaal

€ 99,95

Omschrijving

De Morley Bad Horsie 2 Contour Wah is hét wah-wah effectpedaal van gitarist en virtuoos Steve Vai. Dit pedaal heeft dezelfde functies als de Morley Bad Horsie Wah, maar is uitgebreid met een extra Contour modus. De Bad Horsie 2 maakt, in tegenstelling tot traditionele wah’s, gebruik van een elektrisch-optisch circuit. Dit betekent een langdurige, betrouwbare en soepele werking, zonder krakende potmeters die kunnen slijten. Dankzij het True-Tone Bypass circuit bent u bovendien verzekerd van een puur gitaargeluid zonder signaalverlies. De Morley Bad Horsie 2 Contour Wah is gebouwd als een tank en is bestand tegen de ruige omstandigheden van het podium.

Let op: stroomadapter niet meegeleverd.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: nvt

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop