x

MK1/TRD | Mahalo Kahiko Series sopraan ukelele

€ 29,95

Omschrijving

Sopraan ukelele, mahonie toets, gitaarmechanieken, tas, transparant rood

"Kahiko" is de traditionele vorm van de Hawaiiaanse Hula-dans.

Onze ontwerpers hadden een visie om een ​​instrument te creëren dat vergelijkbaar is met een traditionele Hawaiiaanse ukelele met uitstekende geluidskwaliteiten. En, zo geïnspireerd door de eeuwenoude "Kahiko" -dans, werd de Mahalo Kahiko-serie Ukulele geboren.

Verkrijgbaar in vier onderscheidende, semi-glanzende, transparante kleuren en met Sengon-bodies en halzen wordt de Mahalo Kahiko-serie compleet geleverd met een Mahalo-draagtas en vertegenwoordigt de beste waar voor uw geld ukelele in de wereld van vandaag.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren