x

Midiplus - Origin 61 USB Midi Keyboard Controller

€ 89,95

Omschrijving

61 dynamische toetsen van volledige grootte Pitchbend/modulatiewielen 8 vrij toewijsbare schuifregelaars, 8 v-pots Schuifregelaar voor gegevensinvoer Blauwe LED-display met 3 segmenten Functieknoppen voor octaaf +/-, transponeren +/-, MIDI-kanaal, bankselectie en meer . 8 verschillende snelheidsniveaus beschikbaar USB MIDI-connector/MIDI in/MIDI out USB-busvoeding Aansluiting voor sustainpedaal en AC-adapter Afmetingen: b/h/d: 92 x 7,5 x 21,5 cm Kleur: zwart Klasseconform: Werkt zonder drivers op Mac OS/X, Apple iOS 4.2, Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 en 10.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: USB Kabel

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop