x

Marvel's Guardians of the Galaxy - PS5

€ 19,95

Omschrijving

Stap in de ruimteschoenen van Peter Quill, beter bekend als Star-Lord, en leid een bont gezelschap van intergalactische helden in Marvel's Guardians of the Galaxy. In dit epische avontuur ben jij verantwoordelijk voor de beslissingen die het lot van het heelal beïnvloeden. Vorm een hechte band met Gamora, Drax, Rocket en Groot terwijl je door adembenemende werelden reist, vijanden bestrijdt en mysteries onthult. Neem deel aan dynamische gevechten, gebruik je muzikale krachten en maak keuzes die je team en de melkweg voor altijd zullen veranderen.

Conditie: gebruikt

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop