x

Marshall Minor - In-ear koptelefoon

€ 39,95

Omschrijving

Veel mensen zullen zeggen: "als je een echte audiofiel ben, dan moet je overear headphones kopen". Ok klopt, een overear headphone geeft je normaal dieper geluid, meer bas en helderder geluid, maar dit was geen optie voor mij. Ik wil muziek luisteren waar en wanneer ik dat wil, zonder een groot ding mee te sleuren, waar je voortdurend moet nadenken waar je ermee wil blijven. Deze Marshalls zijn ideaal van formaat en passen gewoon in je broekzak, jas of rugzak zonder plaats in te nemen. Uiterst draagbaar dus, maar dat is dus het grote voordeel van inear headphones.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop