x

Mario mini lamp vraagteken met coin geluidjes

€ 24,95

Aantal:

Omschrijving

Geniet van de magie van Mario met deze Super Mario geïnspireerd Mini Vraagteken Blok Licht met officiële spelgeluiden! Super leuk en makkelijk in gebruik.

Ongeveer 7,6 cm groot is dit is miniatuur pictogram van het geliefde game en is ideaal voor je slaapkamer, bureau thuis of op je werk.

Het lampje is gebaseerd op de klassieke vraagteken blokken uit de games, waarbij je onmiddellijk moet denken aan de munten en de bonussen die werden gebruikt om je besnorde held te helpen op zijn avonturen.Een geweldig cadeau voor gamers of fans van de beroemde loodgieter, het Mini Vraagteken Blok Licht is het perfecte stuk van Mario memorabilia.

Met een touch aan/uit functie.
Werkt op accu (usb oplaadkabel inbegrepen)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop