x

Mackie Big Knob Studio monitor controller/audio interface

€ 129,95

Omschrijving

Naast de monitor controller die de Mackie Big Knob Studio biedt, is dit tevens een hoogwaardige kwaliteit USB audio interface. De monitor controller laat je kiezen uit 3 verschillende input-bronnen en daarnaast kun je tot 2 sets studiomonitors aansluiten. Eenvoudig schakelen tussen zowel de ingangen als monitors is zo een fluitje van een cent. Ideaal om je mix te beoordelen over meerdere studiomonitors. Met de audio interface kun je opnamen realiseren in 24-bit audio bij een sample rate van 96 kHz. De handige cue mix-functie laat je opnemen zonder latency doordat je gecontroleerd de ingangsbron kunt mengen met andere signalen. Doordat je snel kunt schakelen van geluidsbron, is de Big Knob Studio tevens erg bruikbaar voor podcasting.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Doos
USB Kabel

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop