x

Logitech G G920 Driving Force Racing + Stoel

€ 249,95

Omschrijving

Ga voor levensechte rijsimulaties met het G920 Driving Force-racestuur. Het stuurwiel is bekleed met handgestikt leer voor een luxe look en comfortabele grip. Daarnaast is het voorzien van alle knoppen van een doorsnee Xbox-controller. De knoppen en roestvrijstalen versnellingsregelaars zijn op handige, bereikbare plekken geplaatst voor extra gebruiksgemak. Dankzij stevige stalen kogellagers in de stuuras en helische tandwielen stuur je soepel en geruisloos. Verder biedt het stuurwiel een rotatie van 900 graden van uitslag tot uitslag. Dit maakt het mogelijk om het stuur 2,5 keer te draaien, net als in een echte auto.

Let op: wordt niet verstuurd ivm grote en gewicht.

Conditie: gebruikt (redelijke staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Pedalen
Stoel
Stroomadapter
Bijbehorende schroeven

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop