x

Logitech C170 Webcam

€ 34,95

Omschrijving

De Logitech C170 is een webcam zonder al te veel toeters en bellen. Sluit deze camera aan via usb met je pc en je hoeft geen verdere software te installeren en gaat meteen aan de slag. Skype met je rondreizende vriend(in), neem video's op voor YouTube of maak 5 MP foto's. De ruisonderdrukkende microfoon zorgt ervoor dat je goed bent te horen tijdens gesprekken. Met de universele clip klik je deze webcam vast op een statief, je laptop of computerscherm.

Conditie: Nieuw (ongeopend)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop