x

LG W2253V-PF Monitor - Zwart

€ 59,95

Omschrijving

Nooit meer knijpen met je ogen, of prikkende ogen van het turen naar je scherm omdat het scherm te flets, te donker is of te veel reflecteerd. De Auto Bright functie van LG's slimme montitoren maakt gebruik van een speciale 'Bright' sensor. Het meet de hoeveelheid licht in de omgeving van de monitor en analyseert het de intensiteit van het omgevingslicht en het beeld op de monitor. De helderheid van het beeld wordt automatisch geoptimaliseerd zodat u zonder oogvermoeidheid en inspanning kunt genieten van een prachtig beeld.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: Netsnoer

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop