x

LG H4 Music Flow NP8350 Netwerk Speaker

€ 49,95

Omschrijving

De LG NP8350 is niet alleen een krachtige speaker, maar ook een echte teamspeler. Deze luidspreker maakt onderdeel uit van het Music Flow netwerk. Hierdoor kun je hem eenvoudig verbinden met andere speakers uit dezelfde serie. Sluit hem aan op een soundbar en luister naar een krachtig surround geluid. Of creëer een multiroom netwerk door speakers in verschillende kamers te plaatsen. Via wifi of Bluetooth stream je muziek draadloos van een mobiel apparaat naar de speaker. Download de Music Flow app en gebruik verschillende muziekdiensten, zoals Spotify of Deezer. En met Google Cast beschik je over een groeiend aantal apps.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Handleiding
Stroomadapter
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop