x

LG Flatron E2242C Monitor

€ 59,95

Omschrijving

De LG E2242C is een 21,5 inch monitor die gebruik maakt van energiezuinige LED-verlichting. Door de 5 ms reactietijd is de LG E2242C zeer geschikt voor snel bewegend beeld. Met 5 ms reactietijd heb je namelijk geen last van ghosting. Door de Mega Contrast Ratio-techniek van LG worden alle kleuren kristalhelder weergegeven. Dit komt helemaal tot zijn recht op de overzichtelijke Full HD-resolutie. De LG E2242C heeft een VGA-poort waarop je apparatuur aansluit. Als je niet teveel fratsen in een monitor zoekt, dan is de LG E2242C een prima keuze.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: Stroomadapter

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop