x

LG 29WN600 Ultrawide Monitor

€ 179,95

Omschrijving

De LG 29WN600 is een 29 inch monitor met een ultrawide aspect ratio. Dankzij de extra schermruimte speel je films in bioscoopformaat zonder zwarte balken en zie je meer van het speelveld in je games. De verversingssnelheid van 75 Hz en FreeSync-technologie zorgen voor vloeiende bewegende beelden zonder tearing en haperingen. De HDR 10 ondersteuning zorgt voor realistische kleuren en een hoge helderheid. Zo komen je films en games pas echt tot hun recht op de LG. Werken in Spreadsheets of programma's bewerken? Functies zoals splitscreen zorgen ervoor dat je gemakkelijk meerdere programma's naast elkaar kunt gebruiken. Dit betekent dat u de afbeelding op verschillende manieren in meerdere vensters kunt verdelen en gemakkelijk gegevens kunt lezen tijdens het typen van bijvoorbeeld een rapport.

Conditie: zo goed als nieuw (zeer goede staat, geen gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Handleiding
HDMI kabel
Stroomkabel
Originele verpakking (doos)

Garantie: 3 maanden

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop