x

Lenovo ThinkPad Hybride Usb C en Usb A Docking Station (NIEUW uit doos)

€ 129,95

Omschrijving

Universeel docking-opslagoplossingen op bedrijfsniveau de ThinkPad hybride USB-C dock met USB A breidt de mogelijkheden van vrijwel alle laptops - oud of nieuw. Het is de ideale oplossing voor grote bedrijven met gemengde PC- of shared desk-omgevingen. Vooral in grote bedrijven vergemakkelijkt de dock de IT-afdeling de taak die u beheerfuncties zoals PXE-boot en het doorlussen van de MAC-adres ondersteund. U biedt drie high-speed aansluitingen vpm 6/12 type USB 3.1 (Gen. 2) en aansluitmogelijkheden voor maximaal twee 4K/UHD-beeldschermen. Via de Rapid charge-functie ondersteunt u bovendien het snel opladen van ThinkPad notebooks. Met de meegeleverde USB-C-naar-USB-A-adapter dient u bovendien als poortreplicator voor notebooks, die niet van Lenovo productielocaties of niet over een USB type C-aansluiting beschikken.

Docking-Interface: USB-C
Video-interfaces 2 x HDMI, 2 x DisplayPort
Afmetingen (breedte x tiefex hoogte) 21 cm x 8 cm x 3 cm
Gewicht: 475 g
Lokalisatie: Indonesië,Vietnam,Europa
Netwerk Gigabit Ethernet
Voeding: netvoeding 135 watt

Conditie: Nieuw (zegel is alleen verbroken van de verpakking)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop