x

Leica D-Lux 4 Camera

€ 229,95

Omschrijving

Voor een handige compacte camera die je altijd en overal kan nemen, biedt de Leica D-Lux 4 de perfecte uitkomst. De Leica D-Lux 4 is een digitale camera met een compact ontwerp. Deze camera biedt krachtige optiek en uitgebreide instelmogelijkheden. De Leica D-Lux 4 is voorzien van een 1/1.63 inch Ccd beeldsensor die bijzonder groot is voor deze klasse camera en levert beeldvullende foto's van ongeëvenaarde kwaliteit.

Conditie: zo goed als nieuw (zeer goede staat, lichte oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Accu (1x)
Acculader
A/V-kabel
USB-kabel
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop