x

Last Man Standing: Killbook of a Bounty Killer

€ 29,95

Omschrijving

Maak kennis met Gabriel, de laatste van een genetisch gemanipuleerd ras van supersoldaten, bekend als de Paladin. Na het winnen van een interstellaire oorlog tussen de aarde en Mars, wordt Gabriel thuis gevierd en krijgt hij de nieuwe titel van Beschermer van Amerika. Alles gaat goed voor de nieuwe superheld als hij de straten begint te ontdoen van het uitschot dat hem teistert. Maar terwijl Gabriel wordt afgeleid door zijn taken, zet een terroristische organisatie, bekend als Pandemonium, de held op voor een reeks afschuwelijke misdaden. Nu zijn titel en prestige zijn afgenomen, wordt Gabriel veroordeeld tot de beruchte Level-9 Facility, waar hij negen lange jaren van marteling en gevangenisstraf moet ondergaan. Maar terwijl de klok verder tikt naar Gabriels uiteindelijke ondergang, maakt hij kennis met de ongrijpbare Agent O, die de Paladin een kans op verlossing biedt. Leer zijn verhaal - en dat van zijn bondgenoten en vijanden - door de ogen van Gabriel, terwijl hij zijn wraak begint te orkestreren in de gehavende en levendige wereld van New Amerika. Killbook is een karakterbijbel, proloog en kunstboek in plakboekstijl voor een stripreeks.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop