x

Korg KDM-2 Digitale Metronoom

€ 19,95

Omschrijving

De KDM-2 digitale elektrische metronoom levert een helderder en krachtiger geluid, dankzij de verbeterde luidspreker. Deze is opgewaardeerd met een resonatorstructuur zodat de KDM2 overal goed te horen is, zelfs de luidste instrumenten zullen het geluid niet overheersen. U kunt uit drie PCM geluiden kiezen, koebel, agogo of clave voor de maat, zodat het geluid complementair is aan het instrument dat u bespeelt. Het volume van de metronoom kan worden aangepast of u gebruikt een hoofdtelefoon dankzij de hoofdtelefoon jack ingang. De start/stop schakelaar aan de bovenzijde knippert in twee kleuren, rood en groen, zodat u ook een visuele weergave heeft van het tempo. Deze functie is ook ideaal als u wilt oefenen met een stille metronoom.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: nvt

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop