x

Konig & Meyer 19722 iPad houder voor statief

€ 19,95

Omschrijving

De iPad houders van Konig & Meyer zijn binnen korte tijd razend populair geworden! Vandaar dat Konig & Meyer nu met een nieuwe houder voor de iPad 2, iPad3 en iPad4 is gekomen. De houder bevestigt u moeiteloos aan een luidspreker- of microfoonstatief. U kunt de houder naar wens kantelen van 0 tot 90 graden. Zodat u in ‘portrait’ of ‘landscape’ te werk kunt gaan. Met hetzelfde gemak draait u de houder van horizontale naar verticale positie, zonder dat uw iPad het gevaar loopt om weg te glijden.

Het grote voordeel van de K&M 19722 houder is dat deze bevestigt wordt aan een microfoon- of luidsprekerstatief. Niet erop. Zodoende houdt u het statief vrij om te gebruiken. Een microfoon en iPad tezamen gebruiken wordt hierdoor wel erg aantrekkelijk. De iPad klikt u zonder moeite vast. Thuis, in de oefenruimte, op het podium: de houder is overal te gebruiken!

Tips of opmerkingen over dit product
let op: alleen geschikt voor iPad 2, iPad 3 en iPad 4 - niet geschikt voor eerste generatie iPad, iPad Air en iPad Pro.
let op: luidspreker- of microfoonstatief niet inbegrepen!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop