x

Keystation Mini 32 MK3 - M-Audio

€ 29,95

Omschrijving

Ook on-the-road zou je met je laptop willen produceren. Maar zo klein als je laptop is, zo groot is een MIDI-klavier in de regel. Vandaar dat een product als de M-Audio Keystation Mini 32 MK3 bestaat. Door z'n kleine toetsen past deze comfortabel in een rugtas of ruime laptoptas. Het mooie van dit product is, naast z'n scherpe prijs, z'n meegeleverde software. Je krijgt een DAW erbij, en een virtueel instrument, dus je kunt direct van start - je hebt alleen je laptop nodig!

Conditie: zo goed als nieuw (zeer goede staat, geen gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: 
USB kabel
Handleiding

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop