x

JVC UX-SG7VB Mini Audiosysteem

€ 59,95

Omschrijving

De JVC UX-SG7VB biedt een oplossing voor zowel film- als muziekliefhebbers. De UX-SG7VB van JVC is namelijk een mini audiosysteem dat naast cd's ook dvd's en muziek vanaf een iPod/iPhone kan afspelen. Van DivX- tot MPEG-bestanden en van wma- tot mp3-bestanden, de JVC UX-SG7VB speelt het allemaal af. En heb je geen iPod of iPhone? De usb-ingang aan de voorkant speelt ook muziek af van andere type mp3-spelers. Daarnaast heb je ook een FM-tuner. De speler beschikt over Sound Turbo, voor een krachtiger geluid met meer bas en hoge tonen. Zo geniet je nog meer van de film of het nummer.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: Afstandsbediening

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop