x

JBL On Time - Zwart

€14,95

Omschrijving

Hoewel het futuristische design van de JBL On Time anders doet vermoeden, raakt u hiermee zeker niet het besef van tijd kwijt. Het bijzonder fraaie speakersysteem combineert een fraaie en kwalitatieve uitbreiding voor uw iPod met een wekkerklok. Always On Time U zult zich nooit meer verslapen en wakker worden op de muziek van uw iPod of radio. De speaker beschikt over horizontale en verticale audiodrivers welke dankzij de bijzondere vormgeving een ruimtelijk 360-graden geluid produceren. Wanneer u niet genoeg heeft aan uw eigen muziek kunt u via de gebruiksvriendelijke interface eenvoudig overschakelen naar de radio-functie. Alle informatie leest u af via de heldere display met flitsend blauwe backlight.

Specificaties:
Drivers: 1 Ridge en 2 Phoenix neodymium drivers
Uitgangsvermogen: 6 watt per kanaal
Frequentiebereik: 70 Hz - 20 KHz
Afmetingen: diameter: 254 mm; hoogte: 254 mm
Gewicht: 1,2 kg
Ingangsimpedantie: >5 Kohm
Signaal-ruisverhouding: >80 dB

Conditie: gebruikt (redelijke staat, zichtbare gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: Adapter

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop