x

JAM Athlete draadloze sportoordopjes (NIEUW uit doos)

€ 34,95

€ 48,-

Omschrijving

Dankzij de JAM Athlete draadloze sportoordopjes en hun over-ear haken kan je je tijdens het sporten focussen op de muziek en het ritme, zonder dat je de oordopjes tijdens het rennen van de vloer hoeft te rapen! Deze volledig draadloze oordoppen zijn zweet en plenswaterdicht, dus wie niet vies is van een sprintje trekken in de regen kan ook nu van hun favoriete muziek genieten. De geïntegreerde accu gaat tot 6 uur lang mee, wat dankzij de meegeleverde power case verlengt kan worden tot meer dan 30 uur. Deze case biedt naast oplaadmogelijkheden ook de functionaliteit om als opbergdoosje te dienen. Via de meegeleverde USB-C kabel kan je de set van stroom voorzien.

Conditie: Nieuw (doos alleen geopend en kan licht beschadigd zijn)

Garantie: 1 jaar

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop