x

iRig Keys I/O 25 MIDI-keyboard

€ 129,95

Omschrijving

De IK Multimedia iRig Keys I/O 25 MIDI-keyboard met audio-interface is een product uit de categorie alles-in-één. Het is een totaaloplossing voor iedereen die graag mobiel produceert, alhoewel het natuurlijk ook in de studio een leuk product is. Niet alleen krijg je een fraai klavier met 25 full-size aanslaggevoelige toetsen, ook is het een audio-interface. Je kunt dus je microfoon aansluiten, je gitaar, je studiomonitoren en je hoofdtelefoon. En dit alles werkt, zo je wilt, op batterijen, maar natuurlijk kan je computer deze iRig Keys ook voeden via de meegeleverde kabel.

Mogelijkheden van de IK Multimedia iRig Keys I/O 25

In deze tijd van iPads spreekt het inmiddels voor zich dat dit product daar feilloos mee werkt. En dat doet het ook, er zit zelfs een speciaal statief bij dit product waar je je iPad in kunt klemmen. Op het klavier zitten vijf programmeerbare encoders, acht verlichte pads en twee touch-strips voor pitchbend en modulatie, dat is ook weer iets wat gewoon onwijs gaaf is voor zo'n product! Vijftien jaar geleden zou het nog wat ongeloofwaardig zijn als je zou zeggen dat je werkelijk mobiel kunt produceren met een 24 bit/96 kHz signaalkwaliteit. Maar deze Keys I/O is typisch een product waarmee dat dus wél kan.

Conditie: gebruikt (goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
USB Kabel
Audio Kabel
Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop