x

Ion Profile Pro USB Platenspeler

€ 49,95

Omschrijving

Op het eerste gezicht doet de Ion Profile Pro alles wat een standaard platenspeler doet. Sluit hem aan op je hifi en speel met gemak 33 en 45 toeren platen af. Maar de Profile Pro gaat nog een stapje verder. Om te beginnen is er een ingebouwde phonotrap. Dit betekent dat u het deck kunt aansluiten op elke aux-ingang van uw hifi-systeem - geen phonotrap vereist. Nog een stap verder is de USB-aansluiting. Sluit de Profile Pro aan op je pc of Mac (software vereist niet meegeleverd).

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd:
Stofkap
Naald

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 6.75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop
  • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop