x

iON Discover DJ

€14,95

Omschrijving

Discover DJ laat je, zoals de naam van het systeem al doet vermoeden, op een zeer eenvoudige wijze kennis maken met het fenomeen DJ'ing. Laad de meegeleverde MixVibes software, sluit de Discover DJ aan op je computer en ga direct aan de slag met bijvoorbeeld je mp3's! De Discover DJ is compatibel met mp3 en andere muziek die aanwezig is op je computer. De DJ crossfader, scratch functie en EQ helpen je tracks mixen. Daarnaast kun je met dit systeem geavanceerde effecten als pitch gebruiken.

Conditie: gebruikt (goede staat, lichte gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Meegeleverd: Doos

Garantie: 1 maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Leiden.

Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312KX Leiden

Telefoon: 071-5135785

Verzendkosten

Pakketten: € 0,00
Brievenbuspost: € 0,00

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop