0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Leiden

Leiden

Info

Used Products Leiden is gelegen aan de Hooigracht 88, nabij het gezellige centrum van Leiden.
 Onze winkel is opgericht in 2000 en het is nog steeds de grootste tweedehands winkel in Leiden.

De ingang van de inkoopwinkel is gelegen aan de achterzijde van het pand aan de Kaasmarkt. Hier is de mogelijkheid uw tweedehands goederen te verkopen. 
Betaald parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van de Kaasmarkt en van hieruit is tevens de winkel makkelijk te bereiken. Goed te bereiken vanaf Leiden Centraal.

Bezoekt u eens onze ruime winkel met een dagelijks wisselend assortiment van de meest uiteenlopende producten.

Wij betalen direct contant geld voor uw duurzaam gebruikte producten zoals: Laptops, Goud, Versterkers, Muziekinstrumenten, iPhone, iPad, Macbook, Games, Playstation 3, Nintendo Wii, Xbox 360, Gereedschap, LCD & Plasma schermen etc etc…

 

Bij Used Products Leiden betalen wij u direct contant geld voor uw nieuwe & gebruikte producten! Wij kopen bijna al uw producten in, voor meer informatie over uw product die u wilt aanbieden kunt u eventueel ons bellen of mailen! Kom langs in onze winkel voor een taxatie en verkoop je spullen gemakkelijk en snel. Tevens kunt U bij ons uw oude product inruilen! U krijgt een mooie korting op uw nieuwe product bij Used Products Leiden.

  

Wilt u uw product(en) direct verkopen?

Bekijk hier de inkoop voorwaarden en waar wij naar opzoek zijn! 

Benodigd: Geldig legitimatie bewijs (18+)

Producten dienen schoon, werkend en compleet aangeboden te worden. Verwijder zelf alle data, wachtwoorden en icloud e.t.c. voor je ze verkoopt! Alle producten worden getest! Producten met de originele doos en accessoires (lader, afstandsbediening) zijn altijd meer waard!

Nu makkelijk snel producten bestellen via onze Webshop met 

                                                    

 

Tot ziens bij Used Products Leiden!

Let op de inkoop sluit een half uur eerder!